MENU & PRISER

menuforslag

Vi tilbyder mange forskellige løsninger når det handler om mad.

Nedestående er nogle eksempler på forskellige forretter, hovedretter samt desserter som vores kokke elsker at lave, men for at komme tættest på jeres ønsker så sætter vi altid stor pris på at sammensætte menuen sammen med kunden.​

Menuforslag 1 Konfirmation kr. 275,-

Forret

  • Saltet laks – syret fløde – dildolie – urtemayonnaise – skovsyre 

Hovedret (buffet)

  • Stegt - okse cuvette - brunet smør - timian

  • Stegt kylling - confiteret hvidløg

Salater:

  • Nye kartofler – purløgscreme – radiser

  • Tomatsalat – feta – rødløg – basilikum

  • Nye gulerødder – estragon – appelsin

  • Spæd salat – syltet løg – vinaigrette

  • Brød og smør

Dessert

  • Chokoladekage – solbær – krokant 

Menuforslag 2 Konfirmation kr. 295,-

Forret

  • Stegt carpaccio – trøffelmayonnaise – mandelvinaigrette – bagt tomat – parmesan 

Hovedret (buffet)​ 

  • Stegt oksetykstegsfilet - rødvinssauce - rosmarin

  • Bagt laks – spinatcreme – saltet citron

Salater:

  • ​Grønne asparges – citroncreme – ristede kapers – ramsløgolie
  • Romanesco blomkål – hasselnøddesmør – merian – sherryeddike

  • Stegte kartofler – hvidløg – persille

  • Grønne bønner – bagt peberfrugt - feta – rødløg

  • Brød og smør 

Dessert

  • ​Gâteau marcel – jordbær – myntesirup

Menuforslag Receptionsmenu

5 retter kr. 125.-

7 retter kr. 165.-

9 retter kr. 185.-

Min. 20 kuverter

  • Røget torsk – citron olivenolie - fennikelsalat -brøndkarse

  • Laks - lakridsrod – sojamayonnaise – kinaradise

  • Bruschetta – syltet tomat – mozzarella – skinke

  • Gazpacho – ærter – grillet brød – persilleolie​

  • Gravad kød – cremet agurk – dild

  • Grillet sticks af andebryst - sauce-tatar – ribs

  • Stegt kylling – safranmayonnaise – brunt raps

  • Stegt oksekød - lime – syltede svampe - toast

​​​

  • Chokoladebrud – hasselnødder – appelsin

  • Crème brûlée – mælkechokolade – vanilje

  • Brownie – solbær – ristet chokolade – skovsyre

  • Rabarbermazarinkage – hvid chokoladecreme​

Menuforslag 3-retters menu kr. 325,-

Menu A

  • ​Røget torsk - syltede grøntsager - peberrod – brunet raps - karse

  • Stegt Iberico gris - grillet spidskål – bagte tomater – smørpisket hønsesky.

  • Hvid chokolade penne cotta – passion- chokolade parfait – crumble

  • Brød og smør

Menu B

  • Stegte kammuslinger – parmesancreme – røget olie – spæd salat

  • Langtidsstegt okseculotte - karameliseret løg – stegte persillerødder - sauce bordelaise

  • Chokoladebar 76% - solbær – toffee is - skovsyre

  • Brød + smør 

Menu C

  • Tatar - bagte tomater - karl johan creme – krydderurtesalat - sprødt rugbrød

  • ​Bygotto - vesterhavsost – spinat – grillet aubergine – persillegremolata

  • Ymerfromage – lakrids – ristet havre – brombærgelé

  • Brød + smør 

Søborghus Selskabslokaler​

​Gladsaxevej 378

2860 Søborg

Få rutevejledning

​​​​

​Telefon: 53680000

​E-mail: info@madvaerk.dk